Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2012, 12:56 AM
aneesme aneesme is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bangalore/India
Posts: 1
Unhappy Pro Tools SE on Windows 7 wouldn't launch

I installed the Pro Tools SE which was bundled with the Fast Track Pro USB Interface on my Windows 7 Machine. It wouldn't launch. No error messages, no alerts, nothing. The mouse pointer turns to the busy icon for a couple of seconds and nothing would happen. I couldn't see the software in the Process list as well. I tried installing it after and before installing the USB Driver for Fast Track pro. I tried installing it many times but with no luck. It looks like you don't have a way to talk to their support team or the customer care. The whole thing sucks. I sent an email to support@m-audio.com and no reply yet. Someone please help me.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2012, 01:38 AM
monkeysticker monkeysticker is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: NA
Posts: 14
Default Re: Pro Tools SE on Windows 7 wouldn't launch

Quote:
Originally Posted by aneesme View Post
I installed the Pro Tools SE which was bundled with the Fast Track Pro USB Interface on my Windows 7 Machine. It wouldn't launch. No error messages, no alerts, nothing. The mouse pointer turns to the busy icon for a couple of seconds and nothing would happen. I couldn't see the software in the Process list as well. I tried installing it after and before installing the USB Driver for Fast Track pro. I tried installing it many times but with no luck. It looks like you don't have a way to talk to their support team or the customer care. The whole thing sucks. I sent an email to support@m-audio.com and no reply yet. Someone please help me.
The problem is the installation most probably. Try using Revo uninstall utility you can find it in google.

Make sure your interface is pluged in.
In the task bar double click the m-audio icon open the m-audio mixer, make sure on the volume panel it says connected.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 launch problem - Windows 7 (32 bit) MusicMaker73 Windows 1 12-04-2012 09:51 AM
Pro Tools LE on Windows 7 Does Not Launch thanser 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-02-2011 01:47 PM
Can't launch Pro Tools 8.0.4 in Windows 7. Please HELP!! Idle2112 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-30-2010 04:09 PM
Pro Tools LE installation on Windows 7: PT will not launch harrymatter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-29-2010 06:11 PM
Trying to use Pro Tools LE - Won't Launch on Windows 7 (Tried Searching) jonathon_lt1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-03-2009 08:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com