Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2004, 01:13 PM
roark roark is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Seattle
Posts: 55
Default trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-Racks

i'm having trouble installing the AmpliTube, SampleTank and T-Racks bundle that came with my mbox. i get an error saying "you do not have enough access privileges for this installation." Ableton Live and Reason installed fine. does anyone know what's going on here?
__________________
-roark

MacBookPro/OSX.10.6.4
Mbox3pro/PT-9.0.1
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2004, 06:41 PM
Tranquil Tranquil is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 59
Default Re: trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-Racks

Yeah dude, I hade the same problem... a few days later though I upgrqaded my 0S to Panther and then when I went to install the bundle, eveything worked fine. Im sorry thats probably the answer your not looking for but thats what solved my problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2004, 06:09 PM
IKtech IKtech is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 31
Default Re: trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-R

Go to your utilites folder and open a program called disk utility select your internal drive on the left.
next hit the button that says verify disk permissions. Once that finsh then repair disk permissions.

I hope that this does solve it.

Please contact me direct at IK Multimedia
Jason.Cory@ikmultimedia.com
954.846.9101
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2004, 07:35 AM
IKtech IKtech is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 31
Default Re: trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-R

Another thought system prefs. sharing / services/ apple remote desktop /access privileges.
JC
Reply With Quote
  #5  
Old 04-10-2004, 10:37 AM
roark roark is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Seattle
Posts: 55
Default Re: trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-R

Thanx IKtech. it did the trick.
__________________
-roark

MacBookPro/OSX.10.6.4
Mbox3pro/PT-9.0.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amplitube and sampletank and t racks. InMysLeep Virtual Instruments 1 09-16-2006 07:46 AM
iLok and Amplitube, T-Racks, and SampleTank riotbeats 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-03-2005 08:51 AM
Now Included - SampleTank, AmpliTube, T-RackS EQ BigRedButton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 04-21-2004 10:52 PM
AmpliTube, SampleTank and T-Racks install problem B13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 04-01-2004 12:18 AM
T-racks, Amplitube, SampleTank and Reason Adapted gary kleiger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-12-2003 12:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com