Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-05-2016, 07:56 AM
midi sordino midi sordino is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Dublin
Posts: 238
Default iLok won't recognise PT after upgrading to 10.6.11

Hi,

I'm paying for annual upgrade plan and have updated iLok but after upgrading to PT 10.6.1 from 10.5.2 I'm getting message:

'You don't have any licences in your account , or none of the licences there have activations available'

Please help...!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading to PT9 (iLok question) ferg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-07-2011 10:42 AM
upgrading iLok from 7 to 8 to 9... Andi R Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-04-2011 10:51 PM
dealing w/iLok when upgrading CCL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-15-2010 06:08 PM
Upgrading to 8, iLok CCL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-15-2010 01:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com