Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-06-2007, 09:50 AM
supafuzz supafuzz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 77
Default DIGI 02r power supply blown again

Just powered up my computer andoo2r and it's not recognizing the hardware..Could this be tha same dreaded power supply problem again?
Had this fixed less than a year ago

sheeze I have some sessions coming up this week aggggghhhh!!!
any other ideas?

thanks
__________________
www.facebook.com/super70studio
vintage/modern digital/analog hybrid recording and mixing...all analog tape format transfer too
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blown Fuse Digi 002 Power supply liamMo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-08-2013 08:51 AM
Digi 002 rack power supply tromnek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-30-2012 03:06 AM
Digi Profile Power Supply Alert Eeyore VENUE Live Sound Systems 2 07-18-2010 09:24 PM
Digi 002r power supply issue Ajay Malghan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-26-2007 01:00 PM
power supply problems...DIGI nutshell ICON & C|24 0 12-07-2002 06:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com