Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2010, 03:33 PM
yeloop yeloop is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 60
Default Does PT9 have a "freeze" function?

Hi Guys,

Just wondering if PT9 has a freeze feature, for freezing tracks easily with their plug-ins or virtual instruments?

Cheers,
Mike
__________________
Mike Pooley (Sydney, Australia)

iMac i7 3.5GHz + RME UFX + Event Opal + Nord Stage 2 + Korg Kronos 73 + Kurzweil PC3-61 + Dave Smith Prophet 08 + Roland Juno 106 + Roland V-Drums TD12 + Yamaha U1 piano

www.thepeopledownstairs.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2010, 03:55 PM
carlone carlone is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, Ca.
Posts: 666
Default Re: Does PT9 have a "freeze" function?

Nope
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2010, 04:48 PM
tetrad tetrad is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Default Re: Does PT9 have a "freeze" function?

Unless you count printing the track's output to a new track...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT's 10 Crashes when performing "Save Copy In" function soundguy69 macOS 2 07-07-2015 10:01 PM
OMNI Mixer "Mutes" function not working mu-tron-kid Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 01-29-2014 06:43 PM
Prblm with " video out firewire" function on w7 and PT10 maquisar Post - Surround - Video 6 05-15-2012 09:33 AM
"Save copy in..." function copies files that have been cleared from session. ragbor Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-08-2010 12:25 PM
PT 6 equivalent of LA 6 "freeze" function? Carder 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 04-26-2003 08:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com