Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2007, 06:20 PM
BrianJG BrianJG is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 13
Default peak lights lit on 9-16, even after PSU replaced


hey, yall,

a month ago the peak lights on 9-16 turned on and started blinking at 1 second intervels. of course it died shortly after, replaced the power supply and its alive again.

what makes me nervous is the lights on 9-16 are still lit after the replacement, and wont turn off. at least their not blinking....

i NEVER use the pre's on the 24, so hoping i'm missing something simple.


thanks,

bjg
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flashing Peak Lights - Control 24 Not Working davedanger ICON & C|24 0 03-26-2009 12:40 PM
blue lights or green lights when loading up... zippitydoodah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-15-2007 01:58 AM
mbox 1 peak lights rharve1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-17-2005 10:08 PM
MBox Peak Lights Blink and Sound Pulsates devanbumstead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-14-2005 03:00 PM
MBox peak lights won't trun off fourbanger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-08-2003 03:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com