Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2006, 09:35 AM
thesneakyjesus thesneakyjesus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Default Distortion with core audio on intel mac

hey guys

I'm working with my digidesign 002R. I have the new software 7.1.1cs.
When I use my Itunes to play the audio through my monitors with Itunes and surf the web or run another program (like microsoft word) it runs really cracks and pops pretty regularly. Any fixes?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2006, 10:59 AM
comprodman's Avatar
comprodman comprodman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: West Midlands, England
Posts: 259
Default Re: Distortion

If it is only Itunes that is making your music crackle, I woiuld suggest downloading Itunes again, and checking all the leads.

I also would suggest you don't run any other programme whilst you are using Pro Tools, as this can cause problems as well.
__________________
Living on a Narrowboat in the Middle of nowhere
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2006, 06:15 PM
thesneakyjesus thesneakyjesus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Default Re: Distortion

hey,

It's definitly not Itunes.

And I'm not running both pro tools and Itunes at the same time.

I just have the audio output of my mac default to the core audio driver that came with pro tools, I'm going to change the heading of the topic.. because it is misleading.

I have this problem with I tunes and with playback from the internet and with quick time. It just distorts when I move around on the system (surf the web, move the mouse even!).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! M-Audio Project Mix+Intel Quad6600+PTMP7.3=Distortion! RICKSTER7 Pro Tools M-Powered (Win) 17 10-07-2019 10:09 PM
Intel Core i7 2.0GHz Quad-Core Processor or Intel Core i7 2.7GHz Dual-Core Processor? okodub Pro Tools 9 3 09-23-2011 08:33 AM
Core Audio 7.1.1 Mac Intel Fix NeoCastillo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-07-2006 06:07 PM
White Noise/Distortion problem withMBox/Core Audio huwowen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 02-14-2006 07:03 AM
iTunes distortion through core audio emilano Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-26-2005 02:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com