Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2006, 01:50 PM
ProToolsIgniter ProToolsIgniter is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 20
Default -9131 error on playing session from LE in HD...

Another issue I'm having is that a session saved in PT LE or M-Powered 7.1.1 to firewire, brought in to my home HD system shows fine, then when played, I get a DAE ERROR -9131. I have searched online only to find UNIX related issues with version 6.x of PT...why would I be getting this in 7?
__________________
Mac Pro 3.0 16GB Dual 30" 192 i/o Pre 8 HD/3 system
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2006, 02:11 PM
minister's Avatar
minister minister is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minneapolis, MN
Posts: 4,807
Default Re: -9131 error on playing session from LE in HD..

hi,

i did a search on the DIGI site, in support, and came up with this....
Quote:
DAE Error -9131 in Pro Tools 6.0 or 6.0.1 on playback from a Firewire drive.
Reformatting the Firewire drive using Apple's Disk Utility may resolve this issue.
does that help?
how is the drive formatted?
__________________
Tom Hambleton CAS
Ministry of Fancy Noises
IMDb
Undertone on Facebook
Undertone Custom Sound Libraries

"Groupable markers would be epochal!"
-Starcrash
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-2006, 02:22 PM
ProToolsIgniter ProToolsIgniter is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 20
Default Re: -9131 error on playing session from LE in HD..

I found that, too. The drive is NEWLY formatted using MAC OSX Extended (NOT journaled...none of my drives are, and I have fewer problems that way....)
__________________
Mac Pro 3.0 16GB Dual 30" 192 i/o Pre 8 HD/3 system
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error -9131 corrupted entire session! Eric Klinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-28-2005 09:40 AM
DAE error -9131 on opening session. Help wanted. Sookie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-24-2005 04:43 PM
Error 9131 after Xfer session from Mac to PC zboy2854 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-20-2001 07:59 AM
Error 9131 after Xfer session from Mac to PC zboy2854 General Discussion 0 11-17-2001 08:37 PM
DAE error 9131??? Can`t open session!!! Eugene 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-30-2001 01:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com