Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-07-2018, 03:45 PM
melonatorr melonatorr is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: london
Posts: 1
Default Re: Waves plugins not being seen by protools

Hi i recently installed some of the waves plugin bundles and after successfully installing them i went onto FL studio 11 and all of the plugins loaded fine. I then tried to load them in pro tools 12 to find that pro tools didn't pick them up. I have tried moving the appropriate .dll files to the vst folders, and pro tools seems to load my other vsts correctly but all of the waves plugins don't get loaded.
Does anyone have any advice?
Reply With Quote
  #12  
Old 10-27-2019, 04:05 PM
flaviolira123 flaviolira123 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: curitiba brazil
Posts: 12
Default Re: Waves plugins not being seen by protools

Quote:
Originally Posted by laki View Post
Sorry for the bum steer here. Actually this is the file that you need to delete:

V9PluginFolder_ScanView.txt it is located here (on OSx)
MacHD/Users/your-username/Library/Preferences/Waves Preferences

It just happened to me today on a different machine.
laki, thank you so much! I just wasted two hours trying to figure this out. No clue why Waves had changed this folder as I had never messed with it before.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS : Plugins alliance, avid, flux, waves plugins, blastwave sound library Roll Buy & Sell 5 03-11-2013 07:20 AM
Waves plugins make ProTools crash! Eydfinn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 02-25-2012 07:29 PM
HELP with Protools LE 8.0.4 / MBOX3 / Plugins WAVES.. problem Riversound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-05-2011 07:25 PM
Wacom Protools and Waves plugins bob schachner Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 03-26-2008 05:28 AM
Protools can't see Waves plugins DMP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 01-04-2003 01:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com