Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2006, 10:14 PM
joshlynch joshlynch is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 13
Default Help Setting up new PT7 w/Apogee Rig

With all my cards (HD3 PciE) installed properly and 2)AD-16x & 2) da-16x... when launching protools for the first time.... I get a message that says.... " Protools needs to adjust your systems memory accomodations" .. I click ok and nothing happens... after a restart... the problem repeats itself....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the setting in Pro Tools for using an Apogee Rosetta 800 with FW card? Hugen Pro Tools 9 2 03-31-2011 10:11 AM
External Clocking for Apogee - setting in PT? d.f. Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-25-2009 08:14 AM
need help setting up Apogee and Rosetta 800 converters with PT Dynamixaled Tips & Tricks 7 01-21-2009 09:07 AM
Problems setting up Apogee Rosetta Ross H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-16-2005 10:28 AM
Setting up Apogee Big Ben Valeri Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-03-2004 02:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com