Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-24-2020, 02:03 PM
tonykitowicz tonykitowicz is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 22
Default Anyway to reinstate HD or vanilla perpetual license?

Hello, we spent the summer physically moving from one coast to other (This was challenging in itself). Because I had a lot of things on my plate to accomplish, I failed to pay for both my HD and vanilla license. We just got settled enough that I went to my account and now there are no choices other than changing to rental.

Are there any exceptions available? I won't/can't bring myself to rent. I have a feeling Im am just out of luck but any suggestions would be helpful.

Thanks
Tony
Reply With Quote
  #2  
Old 08-24-2020, 02:36 PM
uptheoctave uptheoctave is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oxfordshire and Geneva.
Posts: 314
Default Re: Anyway to reinstate HD or vanilla perpetual license?

Some vendors have old stock of the reinstatement plans- you will have to hunt about.
__________________
James Richmond
http://www.uptheoctave.com
Audio Production Reviews and Technique

Latest article for Pro Tools Expert:
"DAD Monitor Operating Module review"

https://bit.ly/30HGqPv
Reply With Quote
  #3  
Old 08-24-2020, 05:34 PM
StillHollow StillHollow is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northern Virginia
Posts: 89
Default Anyway to reinstate HD or vanilla perpetual license?

Or just keep using your licenses and settle for what Pro Tools is currently as so many of us are now doing to deny AVID the revenue for incredibly infrequent updates.

It was really liberating when my plan expired in July. Maybe if they hadn’t doubled my and everyone else’s renewal plan rates (from $100 to $200) things would be different.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-25-2020, 03:03 AM
tonykitowicz tonykitowicz is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 22
Default Re: Anyway to reinstate HD or vanilla perpetual license?

I spent a very small amount of time moving one of my projects midi,audio, and settings to both Logic Pro and Ableton Live just to see what I was losing/gaining.

Avid had already made it so core audio drivers for the HD hardware didn’t work so I couldn’t use the HD audio with other software and had to get get another interface a few years ago (RME).

At this point I guess I did myself a favor by not paying their tax.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT Ultimate perpetual REINSTATE still possible? peterle Licensing & Accounts 11 06-27-2019 03:14 PM
Own PT 10,11,12 and 10,11,12HD perpetual can I reinstate only non HD version ? djani Pro Tools 2018 2 07-02-2018 10:16 PM
$99. x 2 = Perpetual Vanilla PT Support Earl D Pro Tools 12 1 05-25-2016 12:43 PM
Does an HD license also include vanilla PT michael c Licensing & Accounts 10 01-15-2016 08:54 AM
Perpetual license - what exactly stays perpetual SixChurchStreet Licensing & Accounts 5 01-02-2016 10:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com