Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2020, 12:49 PM
digiplex digiplex is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: TN
Posts: 45
Default Support merry go round

Extremely frustrating when you pay for something and they reply like this.
I mean really why is it not on my account I bought it from digidesign on the web?

Hi

Thank you for contacting Avid Global Customer Care.


Pro Tools 7 is an Old/Legacy version which is hardware dependent that is why you cannot see it on your Master Account. And MP3 is being purchases separately it does nit come with Pro Tools 7. Thank you.



Best Regards,
Oliver
AVID Global Customer Care
Previous Responses:

Entered on: 4/22/2020 5:50 PM Entered by: Customer

Well you don’t have my pro tools 7 license listed either on my account
which I did purchase along with the mp3 option about 2006. Please research
this issue and update my account and provide the license information I
requested.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2020, 06:09 PM
digiplex digiplex is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: TN
Posts: 45
Default Re: Support merry go round

Luckily I figured it out and it’s working now. I just reinstalled it. But the month of replies about receipts and additional purchase required was really annoying. I don’t know how many times I told ole Oliver I purchased this in 2005. Avid needs to keep better records, I know with reason I can see my license all the way back to version 2.
Likewise he could have helped look on my machine or something logical like that. Hope I never have that happen again!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2020, 07:24 PM
unkJE's Avatar
unkJE unkJE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,977
Default Re: Support merry go round

Quote:
Originally Posted by digiplex View Post
Luckily I figured it out and it’s working now. ....I purchased this in 2005....
Perhaps Jeffro or Tope can help you get your Installers showing in your Master Account>My Products.

FWIW, I bought Pro Tools 7.4 (six years after you got PT7), but it’s still visible in my account (image supplied).
Attached Images
File Type: jpg Pro Tools 7.4 Upgrade.jpg (38.6 KB, 0 views)
__________________
Pro Tools 2020.9.1 and 12.5.1 HD - Studio One 5 Pro - Win10 64 Pro – Lenovo W520 ThinkPads & 433830U Docks – Mbox 3 Pro - Axiom Pro 49 - AIR Mini 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure: No Round Robin Support For Import Heck Virtual Instruments 0 12-25-2008 03:47 PM
Merry X-mas everyone! geojack62 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-22-2001 08:04 PM
Round and round she goes, when she boots knowbody knows. dkrausz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-06-2000 09:48 PM
merry coaster General Discussion 1 12-26-1999 03:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com