Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2012, 11:13 AM
thesabley thesabley is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles
Posts: 2
Exclamation Multiple Videos In PT10?

I work in post production, and I recently upgraded to PT10 LE from PT9 LE. In PT9 I was able to have multiple video tracks (a BLESSING when conforming), as well as the ability to put multiple videos on the same video track (for movies split into multiple reels).
In PT10 I can no longer do this it seems. Does anyone know of a way to have multiple video clips on the same video tracks in PT10?

Please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2012, 11:18 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Multiple Videos In PT10?

a) there is no 9 or 10 LE, just Native or HD/HD Native
b) the only way to do this in non HD 9 or 10 is with Complete Tool Kit

you could do this in <=8 with DVTK but that went way in 9

so you ether need CPTK or a HD Licence. I would go with the CPTK licence it should work in 11 were a 10HD licence will not work in 11
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2012, 02:34 PM
thesabley thesabley is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles
Posts: 2
Talking Re: Multiple Videos In PT10?

That was stupid of me it was LE 8, not 9.

Thanks for the help!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-16-2012, 02:44 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Multiple Videos In PT10?

and if you don't need all that CPTK offers
please vote
http://protools.ideascale.com/a/dtd/...cks/28741-3779
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #5  
Old 05-16-2012, 05:38 PM
mattrixx mattrixx is online now
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 857
Default Re: Multiple Videos In PT10?

I still often receive sessions with multiple videos in one lane of a video track.
They do work in the normal version of Pro Tools 10. You just cannot edit the track, or add extra movies.
I often import the video track from a ProToolsHD session and it works a treat.
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
importing multiple videos into Pro Tools 11? stevesound macOS 4 02-06-2014 06:13 AM
Multiple Videos on One Track Display Issue IHaveAProToolsQuestion macOS 2 01-12-2012 11:15 PM
PT10 Plugins look like old-style, not like in the avid videos canyondust macOS 5 10-27-2011 12:05 AM
Problem Importing Multiple Videos mrbobb Post - Surround - Video 3 08-06-2007 09:28 AM
how many is multiple videos? dj_grimmace Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-25-2006 12:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com