Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2014, 01:40 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Sync I/O start up messages/codes???

Hello,

I recently picked up a Sync I/O(not HD) in great shape and I'm curious as to the meaning of the start up messages displayed.

The first message displayed after powering up says, "Code 121". I realize this is the firmware version 1.21

After that, a second message says, "FP 9A E 38". Not a clue as to what this could mean.

Any help here would be great!!

Thanks in advance!!
__________________
Armando
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2014, 05:51 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Re: Sync I/O start up messages/codes???

No takers?? Ok, then what should the SYNC I/O be displaying once it's powered up??
__________________
Armando
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2014, 09:23 AM
Pinball Wizard Pinball Wizard is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Silver Spring, Maryland USA
Posts: 181
Default Re: Sync I/O start up messages/codes???

FWIW my Sync also displays FP 9A=E 38 but I, too don't have any idea what it means.
__________________
Main Workstation: Pro Tools 2018, Windows 10, HP Z440 Xeon 6 core Broadwell 3.6GHz, 32 GB DDR4, Omni, Sync HD, UAD 2 PCIe card

Edit Room: Pro Tools 8LE 8.0.5, Windows 10, HP Z400 Xeon 6 core 12 GB DDR3, Eleven R, UAD 2 PCIe card

Both systems old & previously Avid qualified
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2014, 10:09 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Re: Sync I/O start up messages/codes???

Hey Thanks PW!!

I'm just curious as to whether it's an error message. It has to indicate something......
__________________
Armando
Reply With Quote
  #5  
Old 02-05-2014, 12:25 PM
the dude's Avatar
the dude the dude is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Burbank , Kalifornia, USA
Posts: 1,184
Default Re: Sync I/O start up messages/codes???

all the ( Startup codes ) is the internal firmware versions

it is in NOW WAY any error codes
__________________

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
http://www.studio-techservices.com

าำ
studio.tech@yahoo.comm
Mitch Berger Tech Services




We service ALL Avid products no Problem
HD192, 192, Omni, Control Surface, Pre, XMON, 192HD AD & DA / Accel Cards, Everything

ALL NEW HD192 AD -DA modification. the difference is incredible... no need to ship the entire unit , fast turn around

inquiry using link above
Repairs of SSL-Neve- Consoles and Repair ALL Modern & Vintage Gear
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Many different error messages, Pro Tools aborting or unable to click messages off riffmachine Pro Tools M-Powered (Win) 5 10-05-2010 04:15 AM
Random start point when recording using sync (MMC) Mark ' Em 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-24-2008 03:08 PM
Deleting plug-in messages on start up porkipine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-18-2007 04:46 PM
Sync IO start up problem dcolman Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 07-25-2007 09:59 PM
ADAT Sync Error Messages Carcaridon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-18-2001 12:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com