Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2015, 06:44 PM
johnnyv johnnyv is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,057
Default HELP!

All of a sudden, our external talkback switch (the one the producer holds onto to activate talkback), is starting and stopping ProTools, rather than activating talkback. HELP
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2015, 12:51 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,451
Default Re: HELP!

Check Utility (button) > Prefs > Foot 1/2
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2015, 12:04 PM
johnnyv johnnyv is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,057
Default Re: HELP!

That was it…thanks so much for the help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com