Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2015, 09:29 PM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,567
Default Core Card Help Troubleshoot DSP B Issues

Well if you guys have been trolling this forum lately, maybe you seen all of my woes in trouble shooting my HD3 rig.

At this point I finally narrowed it down to a problem with my core card. Please take a look at the attached picture that shows where it failed digitest. If you have any ideas whatsoever, how to correct this issue I would greatly appreciate it.

It all seems to center around DSP B, whatever that means.




For those blind like me….

__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp

Last edited by Barry Johns; 01-25-2015 at 10:38 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2015, 07:15 AM
the dude's Avatar
the dude the dude is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Burbank , Kalifornia, USA
Posts: 1,184
Default Re: Core Card Help Troubleshoot DSP B Issues

Send Me the Card,
there is no other solution than getting Hardware level repairs
__________________

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
http://www.studio-techservices.com

าำ
studio.tech@yahoo.comm
Mitch Berger Tech Services




We service ALL Avid products no Problem
HD192, 192, Omni, Control Surface, Pre, XMON, 192HD AD & DA / Accel Cards, Everything

ALL NEW HD192 AD -DA modification. the difference is incredible... no need to ship the entire unit , fast turn around

inquiry using link above
Repairs of SSL-Neve- Consoles and Repair ALL Modern & Vintage Gear
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digitest - Slot #0 Core Card PCIE - Failed but Pro Toools is working fine. DrFord Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-20-2011 12:20 AM
Core card failed DigiTest john1192 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-07-2010 05:35 PM
HD Core failed the DigiTest! Kmajorkminor Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-21-2009 06:56 PM
My MIX Core and Farm failed digitest Jantzen Pro Tools TDM Systems (Win) 1 05-17-2008 08:54 AM
digitest core card failed dhitz Pro Tools TDM Systems (Win) 5 04-01-2008 05:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com