Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-20-2012, 07:39 AM
mkorch mkorch is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Richmond, VA
Posts: 1
Default Unusual Count-Off Problem

When using a count-off in a session, in the course of the session, without changing settings PT would no longer play the click. I opened the session today and again without changing anything, the click played fine on the count-off.

Does anyone know what the deal is?


Pro Tools LE 8.0.3 and Digi 002R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unusual hard drive problem drmmrboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-15-2008 10:59 AM
new and unusual protools problem***SOLVED***** supafuzz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-10-2007 03:05 PM
Very unusual problem Seventhwish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-30-2006 09:44 PM
unusual midi problem! pk_hat MIDI 1 04-14-2005 10:14 AM
Unusual midi problem? pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 04-05-2005 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com