Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-30-2006, 05:52 PM
Seventhwish Seventhwish is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6
Default Very unusual problem

I have been working with PT for a few years now and this error is a new one on me.I think I know the problem ,but wanted to run it by all of you to hear your thoughts on this issue.
Recently,while mixing a session,with no warrning message,I totally loose Pro Tools.Complete shutdown without even a window opening to say something like "Lost Connection with Pro Tools.Reconnect and click OK".Screen just diappears.The computer is fine,thinking that it was a crash,but have to reopen PT and then it seems fine,a little shaky,but fine.I can reboot the whole system and it's like nothing happened,but if this happenes,the session doesn't save and I have to reopen in the session back up folder.I think that this may be a driver prob.If so,do I need to just reinstall PT or mayby this is a common issue and there is a download fix.Thanx for any help.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2006, 09:40 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Very unusual problem

Which Digidesign hardware?

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2006, 09:44 PM
Herkimer Herkimer is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Boston, MA (Salem)
Posts: 407
Default Re: Very unusual problem

I get something very similar when I using VST2RTAS wrapper on a certain VST plugin. ProTools just disappears without any error message. When I re-launch PT, it says PT closed improperly and can't be re-opened. I have to reboot.

The work-around is to not use that plug-in.

Some help, eh?
__________________
____________________________________
Home Build:
Core i7 920/Gigabyte EX58-UD3R/6Mb Ram
Mbox2/MboxMicro
ProTools 8.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unusual Count-Off Problem mkorch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-20-2012 07:39 AM
unusual hard drive problem drmmrboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-15-2008 10:59 AM
new and unusual protools problem***SOLVED***** supafuzz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-10-2007 03:05 PM
unusual midi problem! pk_hat MIDI 1 04-14-2005 10:14 AM
Unusual midi problem? pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 04-05-2005 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com