Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-19-2003, 06:24 PM
Bermaster Bermaster is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: MA
Posts: 220
Default First session load after launch hanging...

I am curious why the first session I open after launching Pro Tools (6.1 and 5.3.2 w/MBOX and 002) tends to take a long time to get to the point in which it shows the audio file loading (progress bar). The screen basically turns white for up to a full minute. Yet after, every session I open loads very quickly. Any advice? Thanks.

--------------------------------
Pentium 4 2.66Ghz 533Mhz FSB
768MB RDRAM
80GB Hardrive (Primary)
80GB Hardrive (Video/Backup)
120GB Firewire Drive (Audio)

Digi 002
Line 6 Pod Pro

Pro Tools LE 6.1
Avid Xpress DV 3.5
__________________
Brian Berman
www.brian-berman.com

Digi 002, Pro Tools LE 7
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
protools 11.01 close session crashes on load next session eddie lamb Pro Tools 11 2 09-07-2013 01:51 AM
Vocalign Pro hanging on protools 9 launch. broken81 Pro Tools 9 0 11-08-2010 04:33 PM
LE 7.0 crashes when trying to launch program (Factory plug-ins won't load) Severa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-09-2009 01:47 AM
Pro Tools LE 7.3.1 Hanging on Launch oldwease 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-01-2007 06:19 AM
Session hanging on "restoring solo connections" dawkab Pro Tools TDM Systems (Win) 2 08-25-2006 01:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com