Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2006, 04:21 PM
alexkbd alexkbd is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: UK
Posts: 5
Default M-Powered 7.0 + FW1814 MTC timeout?

Hi All - would appreciate any thoughts regarding the following:

Upon setting up the click plugin on an aux track and starting the transport - a few "clicks" are audible as expected and then silence (input signal on the plugin also stops illuminating) though transport remains playing. Number of clicks seem to be fairly random - sometimes one single click, sometimes up to two bars will sound... any instruments also behave in the same way - a short burst of sound followed by silence.

Am using latest 1814 drivers (5.10.0.5036) and have tried CS1 update.

System is:
Asus A8N-E
AMD 4400+ X2
2GHz Ram

Love to hear from you!!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2006, 07:06 AM
haydini haydini is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 136
Default Re: M-Powered 7.0 + FW1814 MTC timeout?

I have the same setup as you.....

AMD X2 XP4400+ with an M-audio Firewire 1814. Noticed for the first time last night an odd thing when I recorded a couple of bars of midi data and then went to loop the data. It played back the first 2 bars but when it got to the first looped section it played a short burst and then no sound until the next copy of the loop came around in bar 5 then another short burst and nothing etc.

I wonder if this is related?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-09-2006, 07:53 AM
alexkbd alexkbd is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: UK
Posts: 5
Default Re: M-Powered 7.0 + FW1814 MTC timeout?

Hey!

Seems a little odd doesn't it? Do you have A8N-E too?

Found this post with a similar issue with PTLE and 4800+ X2 - have a read:

http://duc.digidesign.com/showflat.p...fpart=1#934619

Alex
Reply With Quote
  #4  
Old 01-09-2006, 09:37 AM
haydini haydini is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 136
Default Re: M-Powered 7.0 + FW1814 MTC timeout?

I have an A8N-SLI-Premium....not that much different..same manufacturer.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A timeout occurred Wisur Pro Tools TDM Systems (Win) 10 11-17-2012 08:04 AM
Win XP Sp3 + M-Powered 7.4 + FW1814 = What drivers? Finnish Pro Tools M-Powered (Win) 1 02-22-2011 07:30 AM
Direct Monitoring in FW1814 and ProTools M Powered LesPaul666 Pro Tools M-Powered (Mac) 5 05-07-2006 11:04 PM
FW1814 doesn't work with M-Powered! Aleatoric Pro Tools M-Powered (Mac) 5 05-13-2005 07:29 AM
Getting Timeout while recording. WoodMan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-31-2002 07:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com