Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-07-2006, 10:06 PM
voltech voltech is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: london
Posts: 75
Default digi 001 midi ports + OMS . Cant get midi to work

I was wondering if anyone can help.

I've been using my AMT-8 for years with the same OMS midi studio setup.
No probs. But now I dont have my AMT-8 hooked up and I only want to
use the Digi 001's internal midi ports to be used solely with
my MOTOR MIX. How do I configure or edit the OMS studio set up
page so I only have the MOTOR MIX working with it??

Any help is greatly appreciated!

Thanks

Voltech
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2006, 04:33 AM
mindnoise mindnoise is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany and Tokyo
Posts: 3,094
Default Re: digi 001 midi ports + OMS . Cant get midi to w

HI,


you must have the MOTOR MIX profile in your PT/Profile folder to control PT with it.

Take a look at the "MIDI Controller Guide" that came with your 001.

I am not really sure if you need to configure it under OMS.
The 001 midi ports should be auto recognized by OMS if you let it search for it.

For the MOTORMIX select "New Device" within OMS and enter the name and the send/receive channels
into the device page. Refer to your MotorMix manual to see what channels are used by the
controller.


That should do it

regs
__________________
last: PT11.3.1
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2006, 12:32 PM
voltech voltech is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: london
Posts: 75
Default Re: digi 001 midi ports + OMS . Cant get midi to w


Thanks regs..
That did it!

voltech
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Three MIDI ports on DIGI 002R within MIDI studio Setup Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-18-2010 04:57 PM
Digi 002 midi ports don't work lozzi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-09-2006 10:59 PM
002R midi i/o ports dont work ezko MIDI 0 02-02-2005 08:54 PM
Digi Midi Ports not seen Iguana 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2004 07:38 PM
Digi 001 midi ports JahBreeze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-24-2001 03:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com