Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2010, 01:09 PM
mybrother mybrother is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 8
Unhappy Clocking Problem????

Lets see if I can explain this!

I've got a simple session open just for monitoring a drum machine which is triggering sounds in Reason. Reason is set as an insert on an aux channel.

I play the drum machine and everything goes well for a minunte then all hell breaks loose. Stuttering, clicking, popping and freezing.
Now I cant even get it to play thru the entire sequence.

The first time it happened I got a message saying something to the effect of "verify that you have a reliable clock source". I have not received that message again but the problem persists. I work like this quite often and have never had problems like this.

I've checked the clock source-internal
Checked my playback engine-maxed out to 1024 samples, level 4 buffer.

Keep in mind I am not hitting play in PT, just the drum machine.

Im running PTLE 8.0.1 on a mac pro 2.26Ghz quadcore with 6gigs of ram.

If anyone could give me some other ideas to solve this I'd GREATLY appreciate it! This is hurting me!

Thank you in advance!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 clocking problem rowchar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-21-2008 10:44 AM
Clocking problem with 96 i/o DonovanBomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-14-2007 07:27 PM
Strange clocking problem? locosoundman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2005 06:21 AM
Clocking Problem Fix... Bastiaan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-14-2003 12:17 AM
Clocking problem? Please help kurt Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-11-2002 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com