Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-09-2012, 02:47 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 936
Default Counter display blank when opening session

For some unknown reason, after I needed to use a backup/recovered session, when the session is loaded, it doesn't display the timecode in the Control 24's display window until i hit "play". It's only doing it on this recovered session. I tried reloading the Control 24 via ethernet but that didn't change anything.

Any ideas on how to fix this so the timecode displays?? Thanks!
__________________
Armando
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird alien crazy incorrect characters display when opening a session - PTLE 8 Growlyman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 11:51 AM
Help with opening a blank session djca Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-08-2009 02:58 AM
Display Counter Externally on 002 CeeBee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-11-2006 03:16 PM
Display time counter externally CeeBee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-11-2006 09:59 AM
Display counter pauses (new) JimLeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-25-2001 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com