Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2017, 06:51 AM
jerrymouse1412 jerrymouse1412 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: Ha Noi
Posts: 3
Default No movie present when import stop motion video. Help!!

Hey guy, Im newbie. I have just import stop motion video (10fps) into protools. But it said: "No movie present" Does protools not support that format? So can't we edit stop motion video on protools
Help me (
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2017, 06:25 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,921
Question Re: No movie present when import stop motion video. Help!!

Quote:
Originally Posted by jerrymouse1412 View Post
Hey guy, Im newbie. I have just import stop motion video (10fps) into protools. But it said: "No movie present" Does protools not support that format?(
Probably. Can you export the video at a higher frame rate (at least 23.976)?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"No movie present" when importing video Zarabozo Pro Tools Software (Win) 4 04-20-2014 01:26 PM
No Movie Present- H.264 Mp4 23.97 Frame Rate jesterguy00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 04-01-2011 10:38 AM
Video Window says "No Movie Present" when a video is present SoundBedouin Pro Tools M-Powered (Win) 6 03-10-2011 09:37 AM
No Movie Present boove 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 23 01-31-2011 06:42 PM
P T reports no movie present not2tech Post - Surround - Video 4 04-23-2009 03:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com