Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-13-2018, 10:31 AM
filmixer filmixer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Studio City, CA, U.S.A.
Posts: 937
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

All McDSP EQs desplay curves.Waves v10 EQs do not, which seems weird. You'd think they would've added that feature to v10. The Avid Focusrite Eqs, no. AIR plugins, no. DMG Audio, no. Metric Halo, no.
__________________
Mark Ettel C.A.S.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-13-2018, 11:16 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 876
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

Quote:
Originally Posted by filmixer View Post
Waves v10 EQs do not, which seems weird. You'd think they would've added that feature to v10.
Was hoping so too but seems not when I tried this morning

Stephen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

http://www.waves.com/r/djgsi6
Reply With Quote
  #13  
Old 06-14-2018, 12:47 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 844
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

MDW Eq = no

seems a lot of the "orphaned" eqs don't support it

(though odd Waves didn't in v10 -- but they're pretty lazy on updating older code)

BTW, to make this really useful, your first post should have two sections: ones that work and ones that don't
So people don't keep trying or asking about the ones that don't.
__________________
Pro Tools Ult 2018.4, HDX 3, MTRX, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.12.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 680 4GB
Reply With Quote
  #14  
Old 06-14-2018, 10:45 PM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 725
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

Plugin Alliance recently updated all their plugins, but did not include this feature. Is it that hard to do?
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
  #15  
Old 06-14-2018, 10:53 PM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,607
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

DMG Equilibrium - no.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2018.4 HD ● macOS High Sierra 10.13.4
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #16  
Old Today, 12:16 AM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 725
Default Re: EQ Curve Supported Plugins

I can now confirm that McDsp Channel G, the full, big version also does work.
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EQ Curve spoons Pro Tools | Dock 6 01-10-2017 04:16 AM
X-curve mr.armadillo Post - Surround - Video 0 04-27-2014 04:32 AM
A little behind the curve but...PT 7.4 OS 10.4.11 ??'s xxicjoy Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-01-2009 05:26 PM
How can I see my EQ curve? uno1234 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-11-2005 02:15 PM
PT learning curve rascalmanny 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 01-03-2003 01:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com