Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2005, 08:06 AM
RobDahne RobDahne is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default Mackie Control Losing Connection with 002r

Hello. I have a Mackie Control Universal running with a 002r on PT LE 6.7.
It works for awhile then without warning it will lock up and lose connection.
Anyone have any experience with this?

Any suggestions would be appreciated!
Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2005, 10:52 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,762
Default Re: Mackie Control Losing Connection with 002r

Please provide more information about the computer model, OS version and any other peripherals you're using on your computer, including midi interfaces, hubs, etc.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002R losing connection JonD25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-30-2008 07:30 PM
002R losing Firewire connection Headmxr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 06-10-2005 09:16 AM
002R losing connection with iTunes Bendrissa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-10-2005 04:13 PM
Protools 002r / losing connection with hardware ABC123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-11-2004 03:45 AM
control 24 losing connection w PT firedog57 ICON & C|24 3 02-02-2004 08:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com