Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-31-2012, 12:58 PM
paulrgmusic paulrgmusic is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Posts: 251
Default Re: Any Ideas? Please!!!

OK, so today I have done a clean uninstall/install of PT10, no joy!

So I did a clean uninstall and reinstalled PT9 but that doesn't work as I'm on Lion. So I upgraded PT9 to PT10, no joy. Upgraded to PT10.0.1, no joy.

This is driving me crazy! I absolutely love PT10 but I have been looking into Logic this afternoon as I can't live with this.

There are so many posts on the net about this error message but not one solution. I don't have a clue whether this is an Avid thing, an Apple thing or what! I'm completely at a loss.
__________________
2011 27" iMac
3.4 GHz i7
12GB RAM
500GB G-Drive Mini (FW audio drive)
Mac OS X 10.7.3 (Lion)
Pro Tools 10.0.1
Mbox 2 Pro (connected by FW)
Reply With Quote
  #12  
Old 03-31-2012, 01:07 PM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: Any Ideas? Please!!!

This happened to me several times on PT9 recently. What I did is to change the buffer size. If this not helps change the Playback engine to something else and then revert to the desired. Good luck!
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any ideas james tebb VENUE Live Sound Systems 2 09-24-2008 02:18 AM
Some ideas about this...? petter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-05-2007 03:11 PM
Out of Ideas & HELP! rOckstar86 Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-27-2006 10:44 AM
Any ideas..please help L-Dogg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-06-2006 04:54 AM
Any ideas? jackruston Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-12-2002 12:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com