Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-22-2011, 08:35 PM
Dekazman Dekazman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default After 9.0.3 upgrade Pro Tools Freezes Loading

Here's my problem.
Been running Pro Tools 9.0.2 - no problems on Windows 7. Did the upgrade 9.0.3.

Started the upgraded PT - mid-load it freezes and a box comes up:

ProTools.exe - Bad Image

"C:\ProgramFiles(x86)\Common Files\Digidesign\DAE\Plug-Ins\Structure.bak.dpm is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing again or contact, etc"

So I click "Okay"
Box goes away - PT still frozen - won't load - can't close.

So - here's where it gets interesting -

somehow, the first time it happened; I re-started PT -
a window came up saying I could only run one PT at a time.

I closed that window.

And ANOTHER window opened:

"Move Unauthorized Plug-ins"

"Protools could not load the following Plug-Ins either because no valid authorization could be found, the iLok key was not connected or the plug in was damaged:
Structure.bak.dpm"

This window gives me the choice:

"Move the plug-ins to the Plug-ins (unused) folder - Yes or No"

Well I don't know if I want to do that - so I select No.

And the previously frozen PT sprang into life, loaded and seems to be working as it should. I have repeated this phenomenon.

Since I have not removed the iLok key since the day I activated the program - I doubt it's that causing the authorization problem.

I'm just wondering what anybody else thinks I ought to do.

Should I move the structure.bak.dpm plug-in?

Anybody think that might solve the loading problem?

I'd appreciate some opinions - thanks in advance.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools freezes up while loading plug-ins.... WATYF 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 32 07-01-2013 08:01 AM
Pro Tools 9.0.6 freezes when loading eargizzle macOS 12 06-28-2013 03:59 PM
Computer Freezes while loading Pro Tools GSG Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-27-2011 07:19 AM
Help!! Pro Tools freezes when loading DAE options DEATHMAN 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-10-2009 12:12 AM
Pro Tools LE freezes when loading Squishy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-04-2008 08:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com