Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-21-2010, 05:21 PM
rhodamorgan rhodamorgan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Brooklyn, NYC
Posts: 1
Default Opening a pro-tools HD session on a windows Pro-Tools LE M-powered system

I recorded vocals at a studio and they gave me the pro tools session file. I opened it up on my Pro Tools 8.0.3 running on Windows 7 but the vocals will not play. The instrumental track plays fine. I am using an M box 2 mini. I'm sure it is something really simple but I have spent hours trying everything. If anyone knows what I am doing wrong...please help me!!!! Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 8 LE file not opening in m-powered sarangetti Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-26-2011 02:44 PM
Pro tools m powered 7 not opening! joshmarx6 Pro Tools M-Powered (Win) 5 09-01-2010 01:35 PM
My computer freezes when opening Pro Tools 7 M-powered. Ageless84 Pro Tools M-Powered (Win) 0 05-12-2010 12:27 PM
Pro Tools 8 M-Powered Not opening!! famous Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-01-2009 05:54 PM
Opening Old Cubase LE Tracks into New M-Powered Pro Tools? AlohaMoto Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-03-2007 11:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com