Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2015, 09:18 PM
andreschano andreschano is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Distrito Federal, Mexico
Posts: 2
Default Freeze track feature info

The 12.3 update is great! commit track feature is amazing. I know is too soon to ask for this but is there any chance to know when we can expect the track freeze feature? i'm really looking forward to track freeze, that is for me the ultimate workflow tool! What else can we know about track freeze? Do we get to freeze all the track and also freeze to specific inserts on the chain like we can with commit feature?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2015, 10:01 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,905
Default Re: Freeze track feature info

It's "coming soon".....
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2015, 11:09 PM
jchan jchan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 261
Default Re: Freeze track feature info

What's the difference between commit and freeze?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2015, 12:37 AM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Freeze track feature info

Quote:
Originally Posted by jchan View Post
What's the difference between commit and freeze?
it's Avid's answer to the problems with Avid getting freeze to work properly ….

commit track is just a modified version of Bounce to Disk…..

Commit track vs. Record to disk threads now appearing in 5,4,3,2,1….
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT12 - "freeze track" feature Dave Lang Pro Tools 12 52 01-29-2015 09:05 AM
Freeze Track Info ronwasserman Pro Tools 11 29 01-27-2015 02:53 PM
offline bounce from Send or Track outputs - track "freeze feature" OliverH Pro Tools 11 20 05-25-2014 05:45 PM
Freeze or print effects to track feature el matador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-04-2010 09:48 AM
Feature Request ! ! FREEZE !! J Fernandez Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-17-2003 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com