Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2014, 07:46 PM
dbanga55 dbanga55 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: wilkesbarre
Posts: 1
Default 96 i/o no lights

Hello i have a 96 i/o on pt10hd when i tried to to turn it on earlier it would not connect i kept getting a message from pro tools saying it couldnt find the interface . When i power it on the light around the power button turns orange then green like normal but none of the other lights come on . When i disconnect it from the hd card and turn it on the power ,input, int, and 48 light comes on . Im thinking its a problem with the wire maybe ? Has any one experienced this any help would be great.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2014, 09:56 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,863
Default Re: 96 i/o no lights

Trying a new cable would be step 1 for me. After that, I would go shopping for a replacement. Used 96 IO's are pretty cheap and it may be less than repairing the old one. Or use the excuse to move up to a 192(still a relative bargain).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LED console lights MartyBee VENUE Live Sound Systems 6 05-15-2011 07:53 AM
BNC connected Dj lights Gothboy General Discussion 5 07-03-2009 02:37 PM
blue lights or green lights when loading up... zippitydoodah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-15-2007 02:58 AM
Flashing lights on 002, anyone else? Jak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-09-2003 10:46 PM
Solid Lights on 888 Siegfried Meier Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-09-2003 12:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com