Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-15-2008, 02:36 PM
MSCHAAF MSCHAAF is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Middleton, WI
Posts: 31
Default Pro Tools doesn't open

OK. Here is what I have tried so far. First I downloaded and used the prebinding script. After running it I had the same problem... the pro tools icon bounced in the dock and then stopped bouncing. Nothing happened. Then I downloaded and installed the combo update for my OS version. Same thing happened and pro tools still would not open. Last, I uninstalled and then reinstalled pro tools. STILL, the pro tools icon bounces, stops, and never opens.

I think the problem has to do with my computer's auto updates... before I went to my studio when I first encountered this problem I'm pretty sure I had updated my comp... I think itunes and the OS was updated but I'm not 100% sure.

Anyways, usually people who encounter the same problem end up fixing it with the prebinding script or the combo update. I'm stuck...

Here's what I'm working with...

-MacBook Pro, 2.4 GHz Intel Core 2 Duo
-OS X version 10.4.11
-Mbox 2 Pro
-Pro Tools LE 7.1.3
-4 GB Ram
Reply With Quote
  #2  
Old 12-15-2008, 05:02 PM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,107
Default Re: Pro Tools doesn't open

Are you opening a session or just launching the PT application. I'm asking as in the latter instance, there's no window visible until you crete a 'new session' (or open an existing session).

http://www.myspace.com/philogg
Reply With Quote
  #3  
Old 12-15-2008, 05:22 PM
robo6675 robo6675 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Minneapolis, MN
Posts: 284
Default Re: Pro Tools doesn't open

If you could get back to 10.4.10 or 10.4.9 that might help. Also you should just turn off autoupdater and then when your computer asks you to update, do some Googling and/or DUC searching and see if theres compatibility issue at all...

I had the bouncing icon then PT not opening issue before. Going backwards OS wise fixed it.
__________________
MacBook Pro (silver) 2.5 GHz Intel Core 2 Duo - 4 GB RAM - 10.6.6 - PT9 - 003 BLA sig mod
Terrarium
HD3 Accel on a PowerPC - OS 10.5.7 - PTHD 8.0cs2
(3)192/SYNC IO/CS HEDD192/Studer A27/Neve 48 Ch. VR console
Reply With Quote
  #4  
Old 12-15-2008, 05:25 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,626
Default Re: Pro Tools doesn't open

After the last uninstall/reinstall, did you try running the prebind script again? If not - please try that. Also, make sure you have the latest drivers installed from the PACE website at www.paceap.com.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 12-15-2008, 05:54 PM
MSCHAAF MSCHAAF is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Middleton, WI
Posts: 31
Default Re: Pro Tools doesn't open

I did try the pre binding script again and no luck. I think I'll try going back an OS... do I just download the later version and it automatically replaces the new?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I open projects saved in Pro Tools 8 within Pro Tools 11? jenniemay2013 macOS 3 12-27-2013 07:48 AM
Can't open Pro Tools 9.0 on OS X 10.8 pianoman26011993 Getting Started 1 10-23-2013 01:04 AM
Pro Tools 10 won't open DanielZ macOS 1 05-10-2012 01:44 PM
Pro Tools 9.0 and 9.2 do not open plz help 10 blue screen crashed due to Pro Tools shamanrock Windows 21 04-04-2011 04:26 AM
Pro Tools HD 7.4 zipped Session wont open in Pro Tools SE Lyvewire Pro Tools SE and Essential (Mac) 3 03-01-2011 05:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com