Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2015, 07:02 PM
Slabingy Slabingy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Gilbert, AZ
Posts: 4
Default PT10 & PT First co-install

I already have PT 10 running on my MacBook. I have just received the download email for PT First. Can I install it on the MacBook without interfering with PT 10?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2015, 07:30 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,273
Default Re: PT10 & PT First co-install

The challenge there will be the lack of common OS - Pro Tools 10 was only qualified up through Mountain Lion, but Pro Tools First requires Mavericks (or Yosemite).

If your MacBook supports it, you could set up a dual boot to have the supported operating systems for each.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 won't install phillippowers Pro Tools 10 2 03-13-2015 07:48 AM
PC PT10 install ghengus23 Windows 7 04-17-2014 07:11 PM
Where to install PT10 Astralv Getting Started 12 01-19-2014 01:40 PM
OS 10.8.4 okay for PT10/11 co-install? reichman Pro Tools 11 6 07-11-2013 06:33 PM
How To Install PT10?? Help Plz Trakkingz Windows 3 12-28-2011 02:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com