Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-16-2015, 11:32 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,104
Default Re: Pro Tools First: Whats the catch? Long time Reaper user.

Yep.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-17-2015, 05:49 PM
jryser's Avatar
jryser jryser is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Plainfield, IN
Posts: 920
Default Re: Pro Tools First: Whats the catch? Long time Reaper user.

Dang!
__________________
A Rig: MacBook Pro Spring 2013, 2.8Ghz I7, 16GB RAM,
OSX Mavericks 10.9.4, PT 11.2, MBox Pro 3, Glyph GT 050 Qx3 1.5 TB drives Thunderbolt-FW400, Presonus Faderport. 10 REMOVED!
B Rig:MacBook Pro Spring 11, 2.33 GHz I7, 16GB RAM, OSX Mavericks 10.9.4, PT 11.2, MBox Pro 3, Glyph Portagig 62 portable 1 TB drive Firewired with 400, Presonus Faderport. 10 REMOVED!
I am the main songwriter/performer for Midwest Whitetail, Cabela's Deer Nation, Spring Thunder, and Northern Waters Series!
Reply With Quote
  #13  
Old 03-17-2015, 07:27 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,651
Default Re: Pro Tools First: Whats the catch? Long time Reaper user.

As my Daw is gently weeping
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #14  
Old 04-25-2015, 12:15 PM
groovebrother groovebrother is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: grooveland
Posts: 315
Default Re: Pro Tools First: Whats the catch? Long time Reaper user.

Quote:
Originally Posted by sw rec View Post
1. You don't install it on your computer, by strictest definition. it works off of their cloud.
2. You're limited to three projects at a time.
this is a total joke from avid - some really have big fun in their headquaters or are completly insane (depends on the point of view)
Quote:
Originally Posted by michaelray1284 View Post
I pass. Processing audio over the cloud is a bit too far fetched considering the bandwidth its would eat up. Surely, you have to process client side to be secure.
ahah ah with the dear nsa recording just about everything - one must be very dumm to believe any us company regarding cloud security
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Long Time PT User; Brand New Rig ohmy Getting Started 3 08-13-2013 06:56 AM
Calibration issue (long time user) ChrisSnyder Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-20-2013 02:56 PM
New mac user - long time PC user. Need to install on Mac. SixChurchStreet Pro Tools M-Powered (Mac) 0 04-21-2010 05:54 AM
Long time 001 user with upgrade questions Folkcafe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-23-2007 07:30 PM
Long time user, 1st post Greg Rogers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-11-2006 09:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com