Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2015, 08:55 PM
bgmojohands bgmojohands is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bethesda, MD
Posts: 1
Default No sound from M-Audio monitors

I have a MacBook Pro OSX version 10.9.5, M-Audio fast track ultra interface and BX5a monitors. I am not able to get sound when playing songs from itunes. I downloaded the new drivers today but still no sound. Can anyone help? Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no sound out of monitors armytanker Pro Tools 10 2 11-30-2014 11:19 AM
no sound thru monitors plz help shamanrock Windows 0 01-04-2012 03:45 PM
no sound through monitors chriscapie macOS 1 02-04-2011 04:14 PM
No sound out of my monitors or headphones Baumtracks macOS 12 01-11-2011 07:03 PM
c24/no sound from Alt monitors Mojosound ICON & C|24 2 07-09-2008 02:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com