Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2017, 01:22 AM
ehale3 ehale3 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: Glasgow
Posts: 1
Default Control 24 Channel Clip Light

Hi there,

I have a control 24 that's been working perfectly, now all of a sudden the clip light has come on channel 15 and remains constant no matter what I do. Have turned the desk off and back on, cleared all the clips. I've ran a mic signal through it and the gain knob won't boost the signal like it does on the other channels.
Is this a faulty preamp??

Any info would be great!

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2017, 01:32 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 32,901
Default Re: Control 24 Channel Clip Light

Given the quality of the on-board preamps(or lack thereof), I would just use outboard mic pre's This is probably not what you want to hear, but.....nobody I know uses the Control24 preamps for anything other than talkback(but it IS a damn fine control surface if you don't need to go past PT 10)
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave

Last edited by albee1952; 10-23-2017 at 07:18 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
clip red light? calle.vs Post - Surround - Video 8 08-04-2009 03:57 PM
clip light & tracking skyking 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-24-2003 01:52 AM
the little red clip light defretman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 07-26-2003 12:57 AM
Clip Light Doesn't Work In Playback brianpatrick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-07-2003 09:06 AM
No clip light in meters after upgrade? nuke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-10-2002 04:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com