Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 04-28-2020, 07:10 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Thanks, have still heard nothing.... Been waiting since Friday
Reply With Quote
  #22  
Old 04-28-2020, 07:28 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,462
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

yea, that sucks. hope they will help you soon
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-28-2020, 04:50 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,730
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
Thanks, have still heard nothing.... Been waiting since Friday
Hi,

I've updated the support case. Your account is already with the IT team. Oliver from the licensing team will send you an Email once it's sorted. I've also asked to deposit a temporary license to your account while this is getting fixed.

Thanks and stay safe!
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #24  
Old 04-29-2020, 12:57 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,730
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

This has been logged to the IT team.
A temporary license has been deposited to your account for you to use while this is being sorted.

Thanks,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #25  
Old 04-29-2020, 01:15 PM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Thanks, ive reverted back to PT 11HD for the time being.

Trusty old HD11 works a treat
Reply With Quote
  #26  
Old 04-30-2020, 07:23 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

My avid account is fixed, thank you Avid!

One last question.

Just had a random thought. Unikely ill do this but still wondered...

I have not yet registered my activation upgrade code.
Seeing as im the owner of that code, am I allowed to sell it on if I decide to in the end stay with PT 11HD or are activation codes tied to a specific buyer now at time of purchase?

Thanks for your help
Reply With Quote
  #27  
Old 05-02-2020, 08:41 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

That's cool.

Thanks for that. I have activated it. Great news!

Next question is, PT HD11 is showing as a sperate license on my account.

Can I sell my HD11 license seperately if I want to? My ultimate is showing as perpetual so guess its seperate to HD11.

Thanks
Reply With Quote
  #28  
Old 05-02-2020, 01:16 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,837
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
That's cool.

Thanks for that. I have activated it. Great news!

Next question is, PT HD11 is showing as a sperate license on my account.

Can I sell my HD11 license seperately if I want to? My ultimate is showing as perpetual so guess its seperate to HD11.

Thanks
Did you have 2 licenses for perpetual HD11 or one which you used to purchase the reinstatement?

If you only had one then it is Not possible to sell that as it will be de-registered with ilok / pace and Avid so no you cant split a bundle off and sell.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't activate Pro tools ultimate activation code. protoolsuserman Pro Tools 2020 1 04-24-2020 09:01 AM
Bought PT Ultimate reinstatement, can't activate Ultimate subbasshead Licensing & Accounts 3 11-29-2019 09:23 PM
Where do i get my Pro Tools 11 Activation code?? rprncipe726 Windows 2 09-07-2014 03:00 PM
Pro Tools 11 activation code Gemylon Buy & Sell 19 08-03-2013 09:38 AM
Pro tools activation code Toefinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-11-2006 02:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com