Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2013, 07:34 PM
liamclifford liamclifford is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sydney
Posts: 4
Default 32CH recording with SC48

Hi there,

I'm having issues getting the 32 channels on pro tools with my sc48.

Running Version 3.0.0.315 on my console (only bought about 2 months ago, so i would assume it has all of the latest firmwire and drivers installed)

Pro tools 10 with the latest Fwx32 driver.

I can see 18 channels in my i/o but can't seem to get the 32 channels.

Any help would be much appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2013, 08:24 PM
Touchwood Studios Touchwood Studios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 868
Default Re: 32CH recording with SC48

You still have to update the FIRMWARE (not just a driver install) of the FWx card - once you do that you will be good to go.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2013, 08:34 PM
liamclifford liamclifford is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sydney
Posts: 4
Default Re: 32CH recording with SC48

Thanks for that, you wouldn't happen to have a link handy for the firmware download and a guide as to how to install it into the console? Being a fairly new avid console owner I'm still getting my head around it all.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-06-2013, 08:38 PM
Nicolas Lowman Nicolas Lowman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 103
Default Re: 32CH recording with SC48

Here is a link to the firmware.

http://avid.force.com/pkb/articles/z...nload/zh435951
Reply With Quote
  #5  
Old 09-06-2013, 08:50 PM
liamclifford liamclifford is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sydney
Posts: 4
Default Re: 32CH recording with SC48

Thanks, last question. How would I go about installing that into my console?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-07-2013, 02:08 PM
Greg C Greg C is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 131
Default Re: 32CH recording with SC48

Quote:
Originally Posted by liamclifford View Post
Thanks, last question. How would I go about installing that into my console?
By reading the release notes and following the directions.
__________________
Cameron Pro Audio

Exclusively at the Miners Foundry
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SC48 32ch firewire with Reaper or Logic Denny Jagard VENUE Live Sound Systems 1 06-05-2013 11:01 PM
SC48 recording jesseam VENUE Live Sound Systems 4 09-06-2012 03:09 AM
SC48 recording MikeP. VENUE Live Sound Systems 3 06-17-2012 01:04 AM
SC48 FWx Recording Dropout RyanJ VENUE Live Sound Systems 2 01-25-2012 12:26 PM
SC48 = 32 Channels of Recording . . ? morrison.ece05 VENUE Live Sound Systems 12 09-12-2011 11:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com