Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2006, 03:17 AM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default cosmonaut voice plug ins CPU overload

Hi, For some reason my plug ins the Cosmonaut voice use all my CPU power.
What is wrong...I can have a lot of reverb ect. whitout any problem but as soon I
use the Cosmonaut voice plug ins I ran out of CPU.
If I only use one plug in at all, the Cosmonaut voice, my CPU overload at once.
I´ve use this before without any problem.
Anybody have any idea what is wrong.
I use this speciel plug in to simulate radiotransmission for educationsprogram.
Thanks.

I Book G4 Pro Tools LE
Reply With Quote
  #2  
Old 08-18-2006, 05:23 AM
comprodman's Avatar
comprodman comprodman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sutton Coldfield, West Midlands, England
Posts: 260
Default Re: cosmonaut voice plug ins CPU overload

I would make sure you have the right version for the version of PT you have. If you are running the latest version of PT 7.1.oc9 download the latest version of Cosmo Voice from the PT site, all the links are in the sticky topics above. These are known issues if you have conflicting versions of plugins and PT.
__________________
Living on a Narrowboat in the Middle of nowhere
Reply With Quote
  #3  
Old 08-18-2006, 10:12 AM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default Re: cosmonaut voice plug ins CPU overload

Thanks, have the latest ver. off all, but still using all my CPU when I use cosmunaut voice,,,,,damed...
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2007, 10:30 AM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: cosmonaut voice plug ins CPU overload

I'd like to restart this thread. I too have an iBook G4, i can have 1 mono audio channel in a session with voice and no other plugins, i fire up the Cosmonaut Voice plugin and the CPU starts intermittently spiking. When it plays back normally the system usage meter is very low so it's not as though my CPU is overloaded.

I'm using a 1.33 G4 iBook, 1GB Ram, OSX 10.4.8, LE 7.1 and an external Oxford 911 firewire drive. I had no probs on my G5 iMac. I appreciate it's pretty much the lowest machine in the Pro Tools compatibility chart but i can play 20 tracks with 20 plugs no probs.

Any takers???

Chers
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2007, 06:47 AM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: cosmonaut voice plug ins CPU overload

Bump
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looks like Cosmonaut Voice isn't going to go AAX Craig F Post - Surround - Video 6 11-28-2013 07:51 PM
Cosmonaut Voice. Can't turn off beeping. Sunzate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-02-2012 04:03 AM
Cosmonaut Voice needs to be fixed! AltissimoFreak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-19-2008 07:07 PM
Cosmonaut voice.. D.Don General Discussion 18 05-04-2006 01:44 PM
Cosmonaut voice not working Fearthedreadlox Tips & Tricks 8 01-02-2005 01:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com