Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-20-2018, 09:46 AM
angelo panetta angelo panetta is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: elmwood pk nj 07407
Posts: 203
Default help moving to Sierra

Hello all,
I have upgraded to Sierra from Yosemite. I am running PT 12.2 My avid application manager says my software is up to date. PT seems to be running fine but not totally sure yet. Should I be running 12.8?
I am on a mac pro 2012 tower.

Last edited by angelo panetta; 01-20-2018 at 10:02 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2018, 12:31 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,600
Default Re: help moving to Sierra

Quote:
Originally Posted by angelo panetta View Post
Hello all,
I have upgraded to Sierra from Yosemite. I am running PT 12.2 My avid application manager says my software is up to date. PT seems to be running fine but not totally sure yet. Should I be running 12.8?
I am on a mac pro 2012 tower.
"PT seems to be running fine but not totally sure yet"

can you be a little more specific please !! thank you
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2018, 07:01 PM
angelo panetta angelo panetta is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: elmwood pk nj 07407
Posts: 203
Default Re: help moving to Sierra

Hey John, according to the avid site I need 12.6 to run on Sierra. I plan to upgrade to 12.8.
Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2018, 08:35 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,600
Default Re: help moving to Sierra

Quote:
Originally Posted by angelo panetta View Post
Hey John, according to the avid site I need 12.6 to run on Sierra. I plan to upgrade to 12.8.
Thanks
yes ..
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #5  
Old 01-22-2018, 08:28 AM
KV626's Avatar
KV626 KV626 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Paris/Montreal
Posts: 438
Default Re: help moving to Sierra

Quote:
Originally Posted by angelo panetta View Post
Hello all,
I have upgraded to Sierra from Yosemite. I am running PT 12.2 My avid application manager says my software is up to date. PT seems to be running fine but not totally sure yet. Should I be running 12.8?
I am on a mac pro 2012 tower.
imo there's no reason not to run PT12.8.3 with Sierra. Works like a charm here at least.
__________________
Mac Pro 5,1 (Mid-2012) 12-core 2 x 3.3 GHz / MSI RX 560 / 40GB ram / macOS 10.14.1 / Pro Tools 2018.10 / Logic Pro X 10.4.2
Arturia Keylab 88 Presonus Faderport 8 MOTU 896 iPad Air 2 w/ PT Control
NI Komplete Ultimate 11 • Albion One • Soundiron Choirs • Pianoteq • Analog Lab • VSL SE/Chamber Strings • etc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone Using sierra with 12.5.0 cattivo Pro Tools 12 2 03-16-2017 03:24 PM
PT 12.7 Sierra 10.12.2? off the wall Pro Tools Software (Mac) 2 01-17-2017 02:49 PM
Should I Buy Before Sierra? Cutlerbri Pro Tools Software (Mac) 21 08-09-2016 02:09 PM
Moving audio region without moving automation? tokolosh Post - Surround - Video 6 04-09-2014 07:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com