Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2007, 11:34 PM
Revolver73 Revolver73 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 12
Default Plug-ins not showing in Inserts

I just downloaded an older "Ignition Pack" with Amplitube, SampleTank, and T-Racks onto my new iMac. It seemed to download just fine, however, when I tried to find the plug-ins in the inserts in a Pro Tools session, they're not there. What am I doing wrong? Any help is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2007, 08:56 AM
bradch00 bradch00 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Lions Bay, Canada - Kuala Lumpur, Malaysia
Posts: 1,180
Default Re: Plug-ins not showing in Inserts

Is the older ignition pack universal binary? I believe it should be to show-up on an MAC-Intel host.
__________________
Pro Tools 12, Studio One V3.x
iMac 27" 5k i7 4Ghz, 32GB RAM 1TB Flash (OS X 10.10.x)
OWC Thunderbay Mini (4TB SSD)
Interface: Antelope Audio Zen-Studio
Presonus Faderport & Faderport 8
Black Lion Sparrow Mk2 A/D, FMR-RNP-RNC, MIDI Xpress 128
BM5A, KRK VXT4, Equator D5
Macbook Pro 8GB RAM, 512GB SSD Audio(mobile rig)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2007, 11:34 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Plug-ins not showing in Inserts

I'm not sure where you downloaded it from... the only downloads of the ignition pack are updates. They would require you to have the original installer disks, have the original software installed, and also have authorization codes for all.

Basically, the Ignition Pack is not available for download.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserts not showing up RoxyRiot macOS 1 09-13-2013 07:58 AM
Inserts Not Showing FL Plugin jace314 Pro Tools M-Powered (Win) 1 09-13-2010 12:08 PM
pro tools ignition pack plug ins not showing up in inserts yanncrusoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-06-2007 01:10 PM
Mbox2 Plug-ins aren't showing up in my inserts BroganSound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-25-2007 10:52 AM
Plug ins not showing up as inserts stevesound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-17-2006 08:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com