Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2007, 12:57 PM
olynch76 olynch76 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
Default Loading M Audio ozone to Mac OSX 10.4.10????

Hello all- may be a basic repeated question but was wondering if anyone had suggestions for me...

I purchased an M Audio Ozone and a new Mac Powerbook OSX 10.4.10. I tried to install the ozone driver and it said it needed a newer version of the driver to run on my mac. M Audio doesn't seem to offer it. Does anyone out there have any solutions? Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iZotope Ozone not loading on startup cassettedonkey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-25-2008 06:46 AM
Loading New Plugins (Ozone 3) sbuxmnky333927 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 12-13-2007 04:56 PM
M-audio Ozone gets no love? mookungfu Pro Tools M-Powered (Mac) 1 10-11-2005 12:24 PM
M audio Ozone surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-08-2004 01:40 AM
any one got the m-audio ozone surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-26-2004 02:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com