Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-03-2007, 02:17 AM
ironhotman ironhotman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Default Trying to play music on my guitar

How do I use my Mbox 2 as a preamp that plays music into some sort of speaker? I can't hear any of the music I'm playing. What am I doing wrong?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Music won't play. Play button flashes and Stop button lights up Mattitude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 24 04-16-2020 03:03 PM
tracking electirc guitar for guitar instrumental music crashhak Eleven Rack 4 10-31-2010 10:58 PM
Cant play music through explorer winnicki 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-01-2006 07:43 AM
iTunes won't play my music rune_sm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-01-2005 02:08 AM
Play back for music video Dermc Tips & Tricks 3 07-24-2002 05:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com