Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-11-2012, 01:25 PM
PT user PT user is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 179
Default -9129 errors???

PT 10.3 and OS 10.8.1

still getting -9129 errors - its high time we knew what these errors refer to?
A fellow poster suggested going down to 3 processors on my 8 core Mac.
It improved but its still happening...

All the obvious things like permissions, reinstalling, dumping prefs and moving slots with HD native card have been done....

Any Ideas?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
-9129 errors & 10.3 PT user macOS 8 10-02-2012 03:47 PM
9129 Errors jjhuntfox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-11-2006 10:12 AM
9129 errors - PLEASE HELP!!! N33lan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-28-2005 05:18 PM
9129 Errors passage Pro Tools TDM Systems (Win) 2 12-26-2005 07:48 PM
Getting 9129 errors w/ PT LE 5.1 sfahlsing 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-04-2004 11:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com