Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-28-2012, 10:15 PM
MixerGuy MixerGuy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

Bump indeed.
Reply With Quote
  #22  
Old 07-28-2012, 10:52 PM
MixerGuy MixerGuy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: Good news everybody MDW EQ AAX DSP ...soon

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
Avid has charged $0.00 for AAX Upgardes
we shall see....
Reply With Quote
  #23  
Old 07-30-2012, 01:17 AM
Wolfgang Eller Wolfgang Eller is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Germany
Posts: 1,036
Default Re: Good news everybody MDW EQ AAX DSP ...soon

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
Avid has charged $0.00 for AAX Upgardes
You had to buy PT10.
__________________
www.srs-mastering.de
Mac Pro 6.1-8core, OS 10.13, PT2018, HDX2, Sonnet Echo Express III-R, Madi Interface.
Reply With Quote
  #24  
Old 07-30-2012, 08:55 AM
Neil Pickles Neil Pickles is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: London UK
Posts: 257
Default Re: Good news everybody MDW EQ AAX DSP ...soon

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
Avid has charged $0.00 for AAX Upgardes
This is distributed by Avid but it isn't an Avid product.

As someone has already pointed out, by getting PT10 you pay more so is AAX really 0 cents on Avid PI's ?

Also McDSP you need to be on V5 which if you have an older Version is a crossgrade. It is free if you were already on V5 though.

Sonnox are charging though not a lot if you surrender your TDM.

I would expect to be charged for MDW EQ AAX DSP upgrades, I don't want to pay anything, but re coding a plug in, isn't free to them it's fair really, but I hope it isn't too high.

They have something else in the pipe line as well for AAX. If you go to their facebook there's an intreview that states as much.

I just wish they'd hurry up and release it.
Reply With Quote
  #25  
Old 07-30-2012, 01:42 PM
upscaps upscaps is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 384
Default Re: Good news everybody MDW EQ AAX DSP ...soon

Quote:
Originally Posted by Wolfgang Eller View Post
You had to buy PT10.
If you didn't buy 10 why would you need AAX.
Reply With Quote
  #26  
Old 07-31-2012, 01:31 AM
Wolfgang Eller Wolfgang Eller is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Germany
Posts: 1,036
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

I meant the exorbitant upgrade price from 9 to 10.

A "few" dineros were for the AAX plugins.
__________________
www.srs-mastering.de
Mac Pro 6.1-8core, OS 10.13, PT2018, HDX2, Sonnet Echo Express III-R, Madi Interface.
Reply With Quote
  #27  
Old 08-04-2012, 10:36 AM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

this thread is getting derailed.

Posts NOT ABOUT MDW AAX above the line
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posts about MDW Eq AAX below the line.
Reply With Quote
  #28  
Old 08-04-2012, 10:51 AM
Peterjk's Avatar
Peterjk Peterjk is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 331
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
this thread is getting derailed.
Agreed.

We need to have an answer from Avid, reg. when they want to release the MDW EQ for AAX. Are they just lying somewhere forgotten?

Tony Cariddi of Avid told me one month ago that it would only be a few days...? Meanwhile I trying to make use of all that DSP I just bought. What's going on, Avid?

Not that I'm bitter. My new HDX2 system sounds amazing and it's nice to be up'ed to 256 voices in 96k. But even with the long (75 min) and big sessions (100+ tracks) I run, I'm hardly on the second card. My (RTAS) native %'s are one the other hand what's holding me back now.

Any news from Avid on the MDW EQ update would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #29  
Old 08-06-2012, 10:00 AM
Tony Cariddi's Avatar
Tony Cariddi Tony Cariddi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Burbank, CA
Posts: 95
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

Hi guys,

Apologies for the silence on MDW. There were some late breaking issues which unexpectedly delayed the release. The AAX plug-in is complete and we're currently testing installers so we should be ready to post soon.It will be worth the wait!

Thanks,
Tony Cariddi
__________________
Tony Cariddi
Avid
Marketing Director
Reply With Quote
  #30  
Old 08-06-2012, 10:31 AM
Peterjk's Avatar
Peterjk Peterjk is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 331
Default Re: MDW Massenburg EQ for AAX

Quote:
Originally Posted by Tony Cariddi View Post
Hi guys,

Apologies for the silence on MDW. There were some late breaking issues which unexpectedly delayed the release. The AAX plug-in is complete and we're currently testing installers so we should be ready to post soon.It will be worth the wait!

Thanks,
Tony Cariddi
That's great news, Tony. So a week, or so?

I am smack in the middle of a big project and were presuming I had the MDW one month ago. Using the RTAS versions is fine and well but I would of course love to use my newfound (read bought) DSP.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Massenburg MDW Hi Res 3.0 Samscasa macOS 0 05-30-2012 04:27 PM
10.1.3 took Massenburg EQ Sam C macOS 3 04-30-2012 04:53 AM
massenburg eq bug dawkab Pro Tools TDM Systems (Win) 2 02-11-2006 12:14 AM
Massenburg EQ vs Sony with massenburg mod Rectifried Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-09-2003 12:15 AM
Massenburg PT EQ ? haze Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-10-2002 12:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com