Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-30-2006, 03:28 AM
shipwrecked shipwrecked is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: N Ireland
Posts: 80
Default Matrox G45 + MDHA 32Mb Dual Display?

Hi
Need to change my current video card as it has a noisy fan on it. Found the matrox g45 dual display and noticed it has 2 vga outputs instead of one vga and one dvi. Just wondering if anyone is using this card successfully?
Thanks
Shipwrecked
Reply With Quote
  #2  
Old 03-30-2006, 06:16 AM
shipwrecked shipwrecked is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: N Ireland
Posts: 80
Default Re: Matrox G45 + MDHA 32Mb Dual Display?

Oooops...
after some research i just noticed that this card is actually a Matrox G450 AGP 32 Mb. Will this be sufficient for my AMD64 3000 Allenstein?
Cheers
Shipwrecked
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2006, 03:20 PM
gerax gerax is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Modena, Italy
Posts: 1,615
Default Re: Matrox G45 + MDHA 32Mb Dual Display?

I have been using Matrox cards exclusively on all of my PT DAWs for years; now I'm using a P750 triple head, works great; I've been using the G450 on the PT machine for several years, and now I have it on my B machine. Just download the latest drivers available for XP and you are good to go...32Mb for a DAW application is plenty, you don't need more unless you run graphic intensive programs; I guess you could run video too and have it output on a separate monitor at full resolution via the adapter.

Hope this helps

L.G.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-30-2006, 04:48 PM
michael.ryan michael.ryan is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
Default Re: Matrox G45 + MDHA 32Mb Dual Display?

I have two different machines that run PT7 with dual monitors -- different cards. Never had a problem with it and i would not live without it. the extra screen space is really, really cool.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Mojo, Matrox MXO2 Mini -- For Client Display conleec Buy & Sell 4 12-08-2012 08:16 AM
Matrox Widescreen Display Resolutions ? hotmits General Discussion 0 01-23-2010 01:50 PM
Matrox dual and triple for Mac? TCDet Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-06-2007 04:37 PM
ATI Rade-on or Matrox Millenium G-450 for Dual Display? loopmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-04-2001 12:34 AM
matrox G400 dual display dwp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-08-2000 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com