Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2006, 02:00 PM
rimskidog rimskidog is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: West Mids, UK
Posts: 24
Default Digi 002 won\'t conect to PT

I'm using a digi 002 with PT7.1 on a g4 imac with OSX Tiger. Since upgrading to 7.1 a few months ago I have had no issues until yesterday. Half way through editing a vocal track my 002 lost contact with PT. I turned everything off and then on again and trashed the prefs to no avail. The 002 only reboots very occasionally. If it does connect it loses connection within a minute. Most times it either hangs while "validating", hangs while "loading" or at worst the scribble strip stays blank with only a few randomly placed dots making an appearance. Does anyone have any ideas? Thanks.

Not sure if this is relevant but if I remove the firewire cable and run the 002 in standalone mode exactly the same issues arise.

Cheers
T
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2006, 04:10 PM
IVcrane IVcrane is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 252
Default Re: Digi 002 won\'t conect to PT

Same issue I had this week....
Digi is sending me a new power harness overnight to install. I'm sitting here waiting right now.
I guess this is a very common issue, just call up and they'll overnight a new harness and install instructions.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2006, 02:29 PM
rimskidog rimskidog is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: West Mids, UK
Posts: 24
Default Re: Digi 002 won\'t conect to PT

Nice one. Will do. Many thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jam 6.0.3 not conect DigiCore Audio AVeiga Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-17-2010 11:05 PM
002R doesn't conect to Mac BOB 002 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-16-2004 09:34 AM
Ethernet to conect 2 Macs Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-24-2004 03:58 PM
How to conect a Preamp in my system ??!!! lukemaniak Tips & Tricks 2 05-21-2001 05:01 PM
Cannot conect to latinamercs@digidesign.com Camilo Orozco Pro Tools TDM Systems (Win) 2 11-03-2000 01:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com