Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2015, 07:24 AM
therobyouknow therobyouknow is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: London
Posts: 1
Default Offline working: Can't create from template when no network connection

Is it possible to run Pro Tools First offline i.e. when you have no network connection?

I was trying to use it while on the train home yesterday (with no network connection).

I ran Pro Tools First and was presented with a list of templates to create from: e.g. Drum And Bass etc. But the create button was grayed (greyed) out.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2015, 08:40 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,661
Default Re: Offline working: Can't create from template when no network connection

You should be able to run PT|First offline

http://avid.force.com/pkb/articles/f...ls-First-FAQ#7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I create a Mix or Session Template? dougied 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-17-2008 06:38 AM
How To Create a Template in PT6.9 Mac OS X schpilkas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-03-2006 05:53 PM
How to create a template out of this? Petander Tips & Tricks 6 04-21-2006 09:36 AM
How can I create a Project template Peter Groom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-10-2006 01:44 AM
can't create a template in 6.9 andre tchmil Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-16-2005 07:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com