Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2019, 09:09 AM
KeyplayerG's Avatar
KeyplayerG KeyplayerG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: U.S.A.
Posts: 457
Default Any way to assign a Control/Alt Command?

I'm looking for a way to assign the Control and Alt Commands to soft keys on my MC Control. So far, just assigning the command open ended (which is what I need) isn't working.

I tried Ctrl +, Ctrl +Keypad, Ctrl + Enter, Win Cmd + Enter, Ctrl + Win Cmd + Keypad and Ctrl + Win Cmd + Enter. By then it started opening the navigator help window. so, I'm assuming you can't assign the control function to a soft key. But I wanted to check here before I totally gave up on the idea.

Is there any way to do this?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2019, 10:21 AM
bewk's Avatar
bewk bewk is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: HTX
Posts: 51
Default Re: Any way to assign a Control/Alt Command?

Are you using the "Key" command or "EUCON" command to assign the action? I've had greater success using the EuCon OS modifiers versus using the key commands for combos like that.
__________________
PT HD|Native 2019.10 on 10.13.6 (Angelbird SSD) // MacPro (4,1 to 5,1) 12 Core 3.46 GHz // 24GB // AJA Kona LHi // OWC FW800, USB 3.0, eSATA // 192 I/O (Blue face)
-
PT HD 11.3.2 on 10.12.6 // MacBook Pro 17" 2.66 GHz i7 8GB RAM
-
PT HD 8 PCIx G5 (192 I/O)

Artist Series Mix & Avid Dock, iPad 7th gen & Eucon 12.12.23


www.quesound.com
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2019, 04:26 AM
KeyplayerG's Avatar
KeyplayerG KeyplayerG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: U.S.A.
Posts: 457
Default Re: Any way to assign a Control/Alt Command?

Quote:
Originally Posted by bewk View Post
Are you using the "Key" command or "EUCON" command to assign the action? I've had greater success using the EuCon OS modifiers versus using the key commands for combos like that.
Thanks, that's worth a shot. To be clear, I'm trying to make Control and Alt buttons ON my MC Control. I want to see if THAT will allow me to select randoms tracks for "Snapshots," like I can when using my QWERTY keyboard and trackball combination.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-20-2019, 03:17 AM
robertg robertg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: earth
Posts: 553
Default Re: Any way to assign a Control/Alt Command?

it’s not possible, I wanted to do this years ago
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assign VCA to Control Send Only JingleDjango Pro Tools 2019 12 08-02-2019 02:48 PM
D-Command quick assign default eq/dynamics Led ICON & C|24 13 05-14-2019 05:45 AM
Artsits Control ASSIGN/Select Button: is there that Command in the Eucon List?? AMIEL Artist Series 0 02-04-2015 08:52 PM
Assign Pause & key command to soft keys? mikekiraly1 Artist Series 2 02-03-2012 11:29 AM
D-Command assign multiple outs? macaholic ICON & C|24 2 03-17-2009 07:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com