Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2011, 11:03 AM
Erowe Erowe is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Wexford, Ireland
Posts: 5
Default Missing plug-ins after re-installing Pro Tools Le 8.0.5

Hey all, hope you can help me here.

For the past few months i have been receiving this same message when using Pro Tools 8.0.5:

"A CPU overload error occurred. If this happens often, try increasing the "H/W Buffer Size" in the Playback Engine Dialog, or removing some plug-ins. (-6101)"

or

"CPU usage is holding off USB audio. Remove some plug-ins, delete some tracks, or increase the "H/W Buffer Size" in the Playback Engine Dialog (-6104)"

I have increased the playback settings to:

Playback Engine Settings:

H/W Buffer Size: 2048 Samples (Playback) 1024 Samples (Recording)
Host Processors: 2 Processors
CPU Usage Limit: 90%

DAE Playback Buffer
Size: Level 4
Cache Size: Large

Plug - In Steaming Buffer
Size: Level 8

But this hasn't made a difference. Today it got so bad that i decided to uninstall Pro Tools and Re- install it. Its seems to be okay now again but the new plug-ins that come with Pro tools 8 are missing from my computer. Plugins such as (eleven free, air reverb and maxim) I used the plug ins updater and the installer for pro tools 8.0.5 but they are still missing. I would really like to get them back as I have them on a good few songs.

Any help would be gratefully appreciated

Hardware Overview:

Model Name: MacBook
Model Identifier: MacBook2,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 4 MB
Memory: 4 GB
Bus Speed: 667 MHz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug ins Missing (Kontakt, POD Farm) from Pro Tools 10 Plug-in list smythmakesmusic macOS 28 05-13-2017 05:41 AM
Installing Plug ins in Pro Tools 10 kayablack RTAS & TDM Plug-ins 3 08-28-2013 02:13 PM
Plug ins not found after re-installing pro tools 9 Donz macOS 1 04-18-2012 06:42 PM
HELP!! Plug-Ins Missing After Installing PT 8.0.3 kiddakota 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-29-2009 01:56 PM
Pro Tools 7.1.1 + 2.33 MBP + Mbox2 = missing plug-ins Jango00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-23-2007 12:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com